Diyanet gençlik merkezi Haberleri

diyanet gençlik merkezi haberleri ve güncel diyanet gençlik merkezi gelişmeleri, diyanet gençlik merkezi ile ilgili tüm video, diyanet gençlik merkezi fotoğrafları ve diyanet gençlik merkezi haberleri Diyanet Haber sitemizde


Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde okuyan öğrenciler, Tekirdağ İl Müftülüğü Değirmenaltı Diyanet Gençlik Merkezince düzenlenen itikaf programına katılıyor.

Giresun Müftülüğü

Giresun Çanakçı İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Diyanet Gençlik Merkezi dualarla hizmete açıldı.

Çorum Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi tarafından hazırlanan yardım kolileri, Çorum Diyanet Gençlik Merkezi öğrenci ve genç gönüllülerince ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak gençlerimizi hem camiyle hem de camilerimizin bitişiğindeki gençlik merkezleriyle...

Isparta Müftülüğü

Isparta Müftülüğü, Diyanet Gençlik Merkezinde gençlere, üniversite öğrencilerine iftar yemeği ikramında bulundu.

Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye il Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezinde üniversiteli gençlere yönelik iftar programı düzenlendi.

Çorum Müftülüğü

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İskilip Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezindeki gençlerle bir araya geldi.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Diyanet Gençlik Merkezinde verilen dersler ve etkinliklere öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın himayelerinde Çorum merkez ve ilçelerinde yapımı tamamlanan 15 Diyanet Gençlik Merkezi için toplu açılış...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Çorum Oğuzlar İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi'nde "Haftada İki Gün Üç Vakit" uygulamasıyla öğrencilerin buluşma noktası oluyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Çorum İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi, Mimar Sinan Spor Kulübü öğrencilerini haftada bir misafir ediyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Diyanet Gençlik Merkezine ziyarette bulundu.