Din görevlisi Haberleri

din görevlisi haberleri ve güncel din görevlisi gelişmeleri, din görevlisi ile ilgili tüm video, din görevlisi fotoğrafları ve din görevlisi haberleri Diyanet Haber sitemizde


Yozgat Müftülüğü

Diyanet Akademisi'nden mezun olarak Yozgat’ta göreve başlayan din görevlilerine "Cübbe-Sarık Giydirme Merasimi" yapıldı.

Mardin Müftülüğü

Diyanet Akademisi'nden mezun olarak Mardin’in Midyat İlçesine atanan din görevlileri için "Cübbe-Sarık Giydirme Merasimi" düzenlendi.

Artvin Müftülüğü

Artvin İl Müftülüğünden emekli olan din görevlisi Recep Ali Aydın vefat etti.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Sapanca İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, AFAD koordinesinde eğitimlere devam eden din görevlilerine destek ziyaretinde bulundu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Manisa Şehzadeler İlçe Müftülüğü Alibey Camii Müezzin Kayyımı Beytullah Coşkun, vefat etti.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğünce hizmet süresini tamamlayarak emekli olan din görevlisi Abdullah Görmüş’e "Teşekkür Plaketi" takdim edildi.

Artvin Müftülüğü

Artvin Murgul Merkez Yeni Camii'nden emekli olan İmam Hatip Osman Yeğin, yakalandığı amansız hastalığa yakalanarak vefat etti.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Edirne'de yaşayan 93 yaşındaki emekli din görevlisi Şaban Semerci, Ocak ayı maaşını Hafızlık Kur'an Kursu inşaatı için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kastamonu Müftülüğü İbişler Köyü Kütükler Mahalle Camii İmam Hatibi Mehmet Semerci (52) vefat etti.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyarbakır Kulp ilçesinde görevli Mehmet Mahşuk Bozkurt, her gün kendi imkanlarıyla imamı olmayan köylerde çocuklara Kur'an-ı Kerim öğretiyor.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Kolludere Mahallesi Eyertutmaz İmam Hatibi Mehmet Şerif Oturmak tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Giresun Müftülüğü

Erzincan’da meydana gelen trafik kazasında vefat eden İmam Hatip Yunus Tokar ile eşi Asiye Tokar, memleketleri Giresun'da toprağa verildi.