Cumhurbaşkanlığı Haberleri

cumhurbaşkanlığı haberleri ve güncel cumhurbaşkanlığı gelişmeleri, cumhurbaşkanlığı ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanlığı fotoğrafları ve cumhurbaşkanlığı haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü mülkiyetinde olan ve 21 Ağustos 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle cami statüsüne çevrilen İstanbul'daki...

GÜNDEM

TBMM Genel Kurulunda, Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 yılı bütçesinin de yer aldığı Cumhurbaşkanlığı bütçesi görüşmelerine başlandı.

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: Sizi yeryüzünün halifeleri kılan, size verdiği şeylerde sizi denemek için kiminizi kiminizden derecelerle üstün kılan O’dur…. (En’âm, 165)

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının, Cumhuriyetin 100. yılına özel etkinlikleri vatandaşlarla buluşuyor.

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: Sizi yeryüzünün halifeleri kılan, size verdiği şeylerde sizi denemek için kiminizi kiminizden derecelerle üstün kılan O’dur…. (En’âm, 165.)

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısında memur ve emekli maaş artışları ile ilgili toplu görüşme süreci ele alınacak.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, oltalama sitelerinin son zamanlarda artığını belirterek, e-Devlet Kapısı kullanıcılarına uyarıda bulundu.

BİLİM - TEKNOLOJİ

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı uhdesinde, TÜBİTAK MAM Kutup Araştırmaları Enstitüsü koordinasyonunda 3. Ulusal Arktik Bilimsel Araştırma Seferi'ni gerçekleştiren...

GÜNDEM

Asırlar süren tarihi yolculuğun yıprattığı eserler, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'ndeki Kitap Şifahanesi'nde özel yöntemlerle onarıldıktan sonra kütüphanedeki yerini alıyor.