Cuma hutbesi Haberleri

cuma hutbesi haberleri ve güncel cuma hutbesi gelişmeleri, cuma hutbesi ile ilgili tüm video, cuma hutbesi fotoğrafları ve cuma hutbesi haberleri Diyanet Haber sitemizde


ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul Fatih Camii’nde hutbe irad etti, Cuma namazı kıldırdı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 15 Mart 2024 tarihli ve "Oruç, bedenimize sıhhat, gönlümüze sekinet verir" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 8 Mart 2024 tarihli ve "Ramazan geliyor! Hazır mıyız?" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 1 Mart 2024 tarihli ve "Zararlı Alışkanlıkların Esiri Olmayalım" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

DİYANET HABER

İstanbul Havalimanı'nda, işitme engelli yolcu ve çalışanlara yönelik işaret diliyle cuma hutbe çevirisi uygulaması hayata geçirildi.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 23 Şubat 2024 tarihli ve "Berat Gecesi: Günahlardan arınma vesilesi" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 16 Şubat 2024 tarihli ve "Dünyayı Barış ve İtidale Çağırıyoruz" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 09 Şubat 2024 tarihli ve "Hayatı Değerli Kılan Ölçü: İman" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 02 Şubat 2024 tarihli ve "Rabbimiz, Müminleri Yalnız ve Yardımsız Bırakmaz" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 26 Ocak 2024 tarihli ve "Mülk Sûresinden Mesajlar" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

ALİ ERBAŞ

İstanbul Süleymaniye Camii'nde cuma hutbesi irad eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Filistin'deki zulme dikkat çekti.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 19 Ocak 2024 tarihli ve "Bizi Güçlü Kılan, Birlik ve Beraberliğimizdir" konulu cuma hutbesi yayınlandı.