Bingöl Haberleri

bingöl haberleri ve güncel bingöl gelişmeleri, bingöl ile ilgili tüm video, bingöl fotoğrafları ve bingöl haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bingöl Müftülüğü

Bingöl İl Müftülüğü tarafından zekat bilincinin artırılmasına yönelik konferans gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Türlerin Kırmızı Listesi'nde bulunan yaban keçilerinin sayısı geçen yıl 1506'ya yükseldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında ara dönem kampları düzenleniyor.

Bingöl Müftülüğü

Bingöl Borsa İstanbul Saray İçi İlköğretim Okulu öğrencileri, harçlıklarını Filistin'deki mazlumlar için bağışladı.

Bingöl Müftülüğü

Bingöl Genç İlçe Müftülüğü tarafından işgalci İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla kermes düzenlendi.

Bingöl Müftülüğü

Bingöl İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlığını tamamlayan 56 öğrenci için "İcazet Merasimi" düzenlendi.

Bingöl Müftülüğü

Bingöl Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konferansı düzenlendi.

GÜNDEM

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bazı şehirlerde gökyüzünde görülen parlak ışık, kimi vatandaşlarca cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

DEPREM

AFAD tarafından Bingöl'ün Kiğı İlçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

GÜNDEM

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde saat 04.55'te 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.

GÜNDEM

Bingöl-Elazığ kara yolunda 24 Mayıs 1993'te usta birliklerine giderken PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan sivil kıyafetli ve silahsız 33 asker...