Bayrampaşa Haberleri

bayrampaşa haberleri ve güncel bayrampaşa gelişmeleri, bayrampaşa ile ilgili tüm video, bayrampaşa fotoğrafları ve bayrampaşa haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı münasebetiyle Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Bayrampaşa’daki 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri, Filistin için kumbaralarını paylaştı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü tarafından kadınlara yönelik "Şehitlere Vefa Programı" düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğünce "Bir Çanta Dolusu Sevgi" sloganıyla depremden etkilenen illerdeki çocuklara eğitim desteği sağlandı.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şubesi tarafından depremzede yetim çocuklara kışlık kıyafet hediye edildi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası" münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren gençler ödüllendirildi.

İstanbul Müftülüğü

Hırvatistan Maljevac şehri Baş İmamı Admir Muhiç, İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şubesince depremden etkilenen çocuklara bisiklet hediye edildi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre İstanbul ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şubesi iş birliğinden hazırlanan yardım tırı, deprem bölgesine uğurlandı.