Baskın Haberleri

baskın haberleri ve güncel baskın gelişmeleri, baskın ile ilgili tüm video, baskın fotoğrafları ve baskın haberleri Diyanet Haber sitemizde


Filistin

Filistin Esirler Cemiyeti, katil İsrail askerlerinin, 7 Ekim 2023’ten bu yanan işgal altındaki Batı Şeria’da baskın düzenlediği Filistinli tutukluların evlerindeki...

Filistin

 İsrail güçlerinin baskın düzenlediği ve 3 gündür çekilmediği işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentinde öldürdüğü Filistinlilerin sayısı 11'e çıktı.

Filistin

İşgalci İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın Cenin kentine düzenlediği baskında aralarında kadın ve çocuğun da bulunduğu 7 kişiyi yaraladı,...

Filistin

Yüzlerce fanatik Yahudi yerleşimci, "Sukot (Çardaklar) Bayramı" bahanesiyle işgal altındaki Doğu Kudüs'te yer alan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.

Filistin

Abluka altındaki Gazze Şeridi'nde, fanatik Yahudilerin Mescid-i Aksa baskınını protesto etmek için İsrail sınırında düzenlenen gösteriler sürüyor.

Filistin

İşgalci İsrail'in Batı Şeria'daki Cenin ve Akbet Cebr mülteci kamplarına düzenlediği baskınlarda çok sayıda kişi vefat etti.

Filistin

İşgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde Tulkerim kentine bağlı Nur Şems Mülteci Kampı'nda bir Filistinli işgalcilerin açtığı ateş sonucu vefat etti.

DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin şehrinde düzenlediği baskını şiddetle kınadı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir’in Mescid-i Aksa’ya düzenlediği baskına sert tepki gösterdi.

Filistin

İşgalci İsrail'in Nablus'un doğusundaki Balata Mülteci Kampı'na düzenlediği baskında 3 Filistinlinin öldüğü, 1'i ağır 3'ünün yaralandığı belirtildi.

DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, fanatik Yahudi grupların işgal polisi korumasında Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlemesini şiddetle kınadı.

GÜNDEM

Adana'nın Kozan ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı evleri ve iş yerlerini su bastı.