Balıkesir Haberleri

balıkesir haberleri ve güncel balıkesir gelişmeleri, balıkesir ile ilgili tüm video, balıkesir fotoğrafları ve balıkesir haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı, Balıkesir merkez ve ilçelerinde itikafa girilebilecek camileri belirledi.

GÜNDEM

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Balıkesir Karesi İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimlerini tamamlayan 118 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında ara dönem kampları düzenleniyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Balıkesir Dursunbey İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünce gençlere yönelik gezi ve sinema etkinliği düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Balıkesir Manyas'ta Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüsü gençler, pazarda alışveriş yapan yaşlıların yardımına koştu.

DİYANET HABER

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde restorasyonu tamamlanan 220 yıllık Yakup Bey Camisi, cuma namazıyla yeniden cemaatine kavuştu.

DİYANET HABER

Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki 220 yıllık tarihi Yakup Bey Camii, onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından cemaatiyle buluşacak.

Balıkesir Müftülüğü

Türkiye genelindeki il ve ilçe müftülüklerine bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerinin "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına desteği sürüyor.

DEPREM

Marmara Denizi'nde, Balıkesir açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Balıkesir Müftülüğü

Balıkesir Manyas İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde bir araya gelen gönüllü gençler, ceviz hasadı yapan çiftçilere destek oldu.

Balıkesir Müftülüğü

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde inşa edilecek olan "Hacı Şaziye Altıntaş Hafızlık Kız Kur’an Kursu"nun temeli dualarla atıldı.