Bakü Haberleri

bakü haberleri ve güncel bakü gelişmeleri, bakü ile ilgili tüm video, bakü fotoğrafları ve bakü haberleri Diyanet Haber sitemizde


Yurtdışından

Bakü Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavirliği, Kafkas İslam Ordusu komutanı Nuri Paşa'nın ebediyete irtihalinin 75. yıl dönümü münasebetiyle dua programı düzenledi.

Yurtdışından

Azerbaycan Bakü Şehitlik Camii'nde Hocalı katliamının yıl dönümü münasebetiyle "Tüm Şehitlerimizi Anma, Hatim ve Dua" programı düzenlendi.

DÜNYA

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü ve Miraç Kandili münasebetiyle program yapıldı.

Yurtdışından

Türkiye Bakü Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavirliği organizesinde Bakü Şehitlik Camii'nde "Tüm Şehitlerimizi Anma, Hatim ve Dua" programı düzenlendi.

DÜNYA

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de üç ayların müjdecisi kabul edilen Regaib Kandili dolayısıyla düzenlenen programda dualar edildi.

Yurtdışından

Azerbaycan Bakü Şehitlik Camii'nde "Tüm Şehitlerimizi Anma, Hatim ve Dua" programı düzenlendi.

Yurtdışından

Azerbaycan'da 9. Uluslararası Bakü Kitap Fuarı kapılarını kitapseverlere açtı.

Yurtdışından

Azerbaycan'da, Türk Devletleri Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 11 bin 111 fidan dikildi.

Yurtdışından

Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavirliği organizesinde Bakü Şehitlik Camii'nde "Tüm Şehitlerimizi Anma, Hatim ve Dua" programı düzenlendi.

DÜNYA

Türkiye Diyanet Vakfı Bakü Türk Lisesi'nde Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında "Mümin: İnanan ve Güven Veren İnsandır" temalı program düzenlendi.

DÜNYA

Azerbaycan Bakü Din Hizmetleri Müşavirliği tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" etkinliği gerçekleştirildi.

DÜNYA

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Şehitlik Camii'nde, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.