Bağlar Haberleri

bağlar haberleri ve güncel bağlar gelişmeleri, bağlar ile ilgili tüm video, bağlar fotoğrafları ve bağlar haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ramazan

Diyarbakır Bağlar’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, “Ramazan ve Yardımlaşma” temalı etkinlik kapsamında ihtiyaç sahibi aileler için yardım kolisi hazırladı.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde düzenlenen "Ayet ve Hadislerle Dinimi Öğreniyorum Yarışması"nda 27 bin 441 öğrenci birincilik için ter döktü.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü tarafından "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarını ziyaret ederek miniklerle buluştu.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan "Umre Ödüllü Bilgi Yarışması"nı tanıttı.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "Yüz Yüze Vaaz" projesi kapsamında hizmet içi eğitim kursu düzenlendi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğünün Diyanet yayınları tanıtım çalışmaları sürüyor.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğünce başlatılan "Bereketli Kapıların Gülen Yüzleri ile Buluşuyoruz" projesi kapsamında esnaf ziyaret edildi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar'da kurum amirleri Diyanet İşleri Başkanlığı süreli yayınlarına 2024 yılı için abone olarak destek oldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü tarafından "Gençlik, Sorumluluk ve İyilik" temalı söyleşi programı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Bilal-i Habeş ve İsmail Denizhan Kur'an Kursu 4-6 Yaş öğrencileri harçlıklarını Filistin'deki kardeşleriyle paylaştı.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Kolludere Mahallesi Eyertutmaz İmam Hatibi Mehmet Şerif Oturmak tedavi gördüğü hastanede vefat etti.