Bağımlılık Haberleri

bağımlılık haberleri ve güncel bağımlılık gelişmeleri, bağımlılık ile ilgili tüm video, bağımlılık fotoğrafları ve bağımlılık haberleri Diyanet Haber sitemizde


ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Samsun Büyük Cami'de hutbe okudu, cuma namazı kıldırdı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa’da 2 bin 228 okulda eğitim gören 725 bini aşkın öğrenciye bağımlılıkla mücadele semineri veriliyor. Tüm okullarda eğitim verilmesi beklenen...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Çorum İl Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "Bağımlılıkla Mücadele Semineri" düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde sürdürülen bağımlılıkla mücadele seminerleri devam ediyor.

Manisa Müftülüğü

Manisa Akhisar İlçe Müftülüğü tarafından bağımlılıkla mücadele ve bağımlılığı önleme programları kapsamında "kahvehane sohbetleri" düzenleniyor.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa'da her hafta farklı bir ilçe ve kırsal alanda düzenlenen seminerlerle öğrenciler bağımlılık hakkında bilinçlendiriliyor.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine bağlı Uluhan Mahallesinde öğrencilere bağımlılıkla mücadele semineri ile kitap şöleni düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü tarafından bağımlılıkla mücadele koordinatörlerine yönelik "Bağımlılıkla Mücadele Semineri" düzenlendi.

Isparta Müftülüğü

Isparta İl Müftülüğü Diyanet Gençlik gönüllüleri, bağımlılığa dikkat çekmek için yürüdü.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Viranşehir'de gençlere yönelik bağımlılık semineri düzenlendi.

GÜNDEM

Trabzon'da teknolojik bağımlılıkla mücadele için yazdıkları skeçleri sahneleyen psikolojik danışmanlar, ebeveynleri hem güldürüyor hem de düşündürüyor.

Samsun Müftülüğü

Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, "Ahlaki dejenerasyonun arttığı bir dönemde dini eğitim ve manevi rehberlik sunma sorumluluğumuz var." dedi.