Bağış Haberleri

bağış haberleri ve güncel bağış gelişmeleri, bağış ile ilgili tüm video, bağış fotoğrafları ve bağış haberleri Diyanet Haber sitemizde


Ramazan

Amasya Şehit Aziz Sağlam İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri "Ramazan Davulu ve Mani" etkinlikleri kapsamında topladıkları bahşişleri Filistinli kardeşleri için bağışladı.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Hisarcık İlçe Müftülüğü 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarını Gazzeli kardeşleriyle paylaştı.

Ramazan

Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi tarafından zekat, fitre ve diğer bağışları kabul etmek için stant açıldı.

Ramazan

Gaziantep'te hayırseverlerin bağışlarıyla oluşturulan ve içerisinde giyimden gıdaya, hijyenden kırtasiyeye kadar birçok ürünün yer aldığı "İyilik Marketi" ramazanda da ihtiyaç...

Sivas Müftülüğü

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle Sivas’ta düzenlenen şiir yarışmasında il birincisi olan Feyzanur...

Adana Müftülüğü

Adana'da ikamet eden hayırsever vatandaşımız Müslüm ATAŞ, umreye gitmek için biriktirdiği parayı Gazzeli mazlumlar için bağışladı.

TDV

Mersin'de hayırseverlerin bağışlarıyla oluşturulan, gıda ve temizlik ürünlerinin yer aldığı "İyilik Çarşısı" ramazanda da ihtiyaç sahiplerine destek sunacak.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bahçelievler İlçe Müftülüğü ve TDV Bahçelievler Şubesi, Almanya Iserlohn Gönüllüleri ve Yardımseverleri Derneğinden gelen bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Karaköprü İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Halil Tuğbay 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, harçlıklarını Filistin için bağışladı.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Gediz Dayınlar İlköğretim Okulu öğrencileri, Gazzeli  mazlum çocuklar için Türkiye Diyanet Vakfı Gediz Şubesi'ne bağışta bulundu.

Antalya Müftülüğü

Antalya Kepez İlçe Müftülüğü Murakıbı Halil İbrahim Saçkan, binek aracını ilçede yapımı devam eden Hz. Meryem Camii için bağışladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Iğdırspor Futbol Kulübü Takım Kaptanı Halil İbrahim Sönmez, açılacak olan Kız Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu için bağışta bulundu.