Bağcılar Haberleri

bağcılar haberleri ve güncel bağcılar gelişmeleri, bağcılar ile ilgili tüm video, bağcılar fotoğrafları ve bağcılar haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bağcılar’da "Çanakkale Zaferinin Hatırlattıkları" konulu konferansta konuşan Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı, geçmişini bilmeyenlerin geleceğine yön veremeyeceğini ifade etti.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul’da Bağcılar Belediyesi ile Bağcılar İlçe Müftülüğünün ortak düzenlediği “40 Vakit Namaza Gel...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bağcılar İlçe Müftülüğü tarafından "Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması" düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye genelindeki il ve ilçe müftülüklerine bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri “Özgür Filistin’in Yanındayız” yardım kampanyasına destek oluyor.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bağcılar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bağcılar Şubesi tarafından işgalci İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bağcılar İlçe Müftülüğü, yazarları camide okurlarıyla buluşturuyor.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bağcılar İlçe Müftülüğü, “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bağcılar İlçe Müftülüğü "Mevlidi Nebi ile ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uygun ve Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, TDV'ye kurban bağışıyla 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

İHTİDA HABERLERİ

Japonya vatandaşı Harumi Hosomo, İstanbul Bağcılar İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre İstanbul ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bağcılar İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde "Ramazan ve Zekat İyilik Buluşmaları" programı düzenlendi.