Bağış Haberleri

bağış haberleri ve güncel bağış gelişmeleri, bağış ile ilgili tüm video, bağış fotoğrafları ve bağış haberleri Diyanet Haber sitemizde


Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Birecik İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Filistin için bağışladı.

DÜNYA

İngiltere'de 10 yaşındaki kız öğrenci Amaya Rahman, okulunun bahçesinde dondurucu soğuğa rağmen geceyi uyku tulumları içinde geçirerek başlattığı yardım kampanyasıyla...

Elazığ Müftülüğü

Elazığ’da yaşayan yetim bir çocuk kumbarasını, camide duyduğu yetim projesine bağışladı.

Batman Müftülüğü

Batman Kozluk İlçe Müftülüğü, Ramazan ayı münasebetiyle esnafı ziyaret ederek zekat hakkında bilgilendirmede bulundu.

Niğde Müftülüğü

Niğde İl Müftülüğünce düzenlenen yarışmada dereceye giren Zeynep Sevde Battal, ödülünü Gazze'ye bağışladı.

Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir Tepebaşı İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Emine Soyer 4-6 Yaş  Kur’an Kursu öğrencileri, Gazzeli akranları için bağışta bulundu.

Çorum Müftülüğü

Çorumlu 36 yıllık devlet memuru emeklisi Osman Günay, arsasını Kur’an Kursu için Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışladı.

DİYANET HABER

Adıyaman İl Müftülüğü Yetim Koordinatörlüğü bünyesinde görevli Abdullah Sağlam, hayırseverlerin bağışlarını sahur vaktinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor

Ardahan Müftülüğü

Ardahan Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu 5/A Sınıfı öğrencisi Berat Kalkan, kazanmış olduğu ödülünü Filistin’e bağışladı.

Siirt Müftülüğü

Siirt'te kefen parasını Gazze'ye bağışlayan 85 yaşındaki Hadice Yüksek, insanlık ve yardımlaşma duygularını en güzel şekilde sergiledi.

Ramazan

Bolu Mengen Yellicedemirciler Köyü sakinleri Ramazan ayında geleneksel iftar yemeği düzenlemek yerine mazlum Gazze halkına destek olmak amacıyla bağışta bulundu.

Ramazan

Amasya Şehit Aziz Sağlam İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri "Ramazan Davulu ve Mani" etkinlikleri kapsamında topladıkları bahşişleri Filistinli kardeşleri için bağışladı.