Açılış Haberleri

açılış haberleri ve güncel açılış gelişmeleri, açılış ile ilgili tüm video, açılış fotoğrafları ve açılış haberleri Diyanet Haber sitemizde


KÜLTÜR - SANAT

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de hat, ebru, tezhip, kat'ı ve minyatür sanatlarından eserlerin yer aldığı Türk Sanatları Sergisi ziyarete açıldı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak gençlerimizi hem camiyle hem de camilerimizin bitişiğindeki gençlik merkezleriyle...

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa'da 6 Şubat depremleri sonrası kullanılamaz hale gelen Hilvan Merkez Hacı Maksut Camii, gençlerin desteğiyle cemaatine kavuştu.

DÜNYA

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) temiz su temininin bir hayli zor olduğu Yemen’de su kuyusu ve vakıf çeşmesi açılışı gerçekleştirdi.

Aksaray Müftülüğü

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde yapımı tamamlanan Hanifi Dinç Camii dualarla ibadete açıldı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul’un Ümraniye ilçesinde “Hüdayi Camii ve 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açılış Merasimi”ne katıldı.

ALİ ERBAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni’ne katıldı. Açılışta, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş dua etti.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bahçelievler’de yapımı tamamlanan Mustafa Zeyneti Uygun Camii dualarla ibadete açıldı.

DİYANET HABER

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) Veysel Karani'ye hediye bıraktığı Hırka-i Şerif, cuma günü Hırka-i Şerif Camii içindeki Hırka-i Şerif Dairesi'nde...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ümraniye Tatlısu Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Hoca Esman ve Emine Aker Camii törenle açıldı.

Hatay Müftülüğü

Hatay Kırıkhan'da deprem sonrası yıkılarak yeniden inşa edilen Hacı Mehmet Göçer Camii dualarla açıldı.

Bolu Müftülüğü

Bolu Dörtdivan İlçe Müftülüğü tarafından yapımı tamamlanan 4-6 Yaş Kur'an Kursu törenle açıldı.