Tokat Haberleri

Tokat haberleri ve güncel Tokat gelişmeleri, Tokat ile ilgili tüm video, Tokat fotoğrafları ve Tokat haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Tokat'ta, tehlike oluşturması nedeniyle 9 yıl önce yıkılan ve Vakıflar Genel Müdürlüğünce aslına uygun olarak yeniden inşa edilen Horuç Camii'nin...

DİYANET HABER

Tokat'ta, toprak kayması nedeniyle cami ve 5 evin yıkıldığı Niksar ilçesine bağlı Günebakan köyü dronla görüntülendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Tokat Taşlıçiftlik Camii'nde cep telefonunu şarj eden kişi, elektrik giderlerinde kullanılmak üzere dilekçe kutusuna para ve not bıraktı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Tokat İl Müftü Yardımcısı Hafız Haydar Hüyük, ebediyete uğurlandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Tokat İl Müftü Yardımcısı Hafız Haydar Hüyük (55) kalp krizi dolayısıyla vefat etti.

Tokat Müftülüğü

Tokat İl Müftülüğü, "Vize Haftasında Çalışması Sizden, Çorbası Bizden" sloganıyla üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulundu.

GÜNDEM

Tokat'ın Turhal ilçesinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle bazı erik ağaçları çiçek açtı.

DİYANET HABER

Tokat'ta 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarının 500 öğrencisi, işgalci İsrail'in Filistin'deki saldırılarına dikkati çekmek amacıyla için 3 dilde dua etti.

Tokat Müftülüğü

Tokat İl Müftülüğünün koordinesinde yapımı tamamlanan Hacı Naciye Aksoy 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.

DÜNYA

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde bir öğretmenin 7 yaşındaki Müslüman öğrenciyi aşağılaması ve sınıf arkadaşlarına tokatlatması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, okulun...

Tokat Müftülüğü

İstanbul Kağıthane’deki operasyonda şehit olan polis memuru Hakan Telli (37) memleketi Tokat’ta son yolculuğuna uğurlandı.

Tokat Müftülüğü

İstanbul Üsküdar Müftüsü iken Tokat İl Müftülüğüne atanan Esat Yapıcı, yeni görevine başladı.