Tavşanlı Haberleri

Tavşanlı haberleri ve güncel Tavşanlı gelişmeleri, Tavşanlı ile ilgili tüm video, Tavşanlı fotoğrafları ve Tavşanlı haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kütahya Müftülüğü

Kütahya Tavşanlı İlçesi Sekbandemirli köyünde inşa edilen caminin açılışı Kütahya Valisi Musa Işın’ın katılımıyla gerçekleşti.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye Diyanet Vakfı Tavşanlı Şubesi "Bir Damla Hayat" projesi kapsamında hayırseverlerin desteğiyle Tanzanya’da su kuyusu ve vakıf çeşmesi açtı.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Tavşanlı Hanımçeşme İlkokulu öğrencileri, veli ve öğretmenlerinin destekleriyle okulda başlattıkları kampanya ile Filistin ve Gazze için yardım topladı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye Diyanet Vakfı'nın "Bir Damla Hayat" projesiyle Tanzanya’da su kuyusu açtıran hayırsever Murat Zeytin ve ailesine su kuyusunun maketi hediye...

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Tavşanlı İlçe Müftülüğüne bağlı Kavaklı Kız Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan öğrenciler törenle icazet aldı.

Kütahya Müftülüğü

Kütahya Tavşanlı İlçe Müftülüğüne bağlı Pazaryeri Camii Müezzin Kayyımı Yasin Yılmaz (45), geçirdiği kaza sonucu vefat etti.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kütahya ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?