Pınarbaşı Haberleri

Pınarbaşı haberleri ve güncel Pınarbaşı gelişmeleri, Pınarbaşı ile ilgili tüm video, Pınarbaşı fotoğrafları ve Pınarbaşı haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kayseri Müftülüğü

Kayseri Pınarbaşı İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere yönelik iftarı programı düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Kayseri Pınarbaşı İlçe Müftülüğünce "İyilik Paketi" adı altında Ramazan yardımı yapıldı.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Pınarbaşı İlçe Müftülüğü tarafından "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) projesi kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Pınarbaşı'nda "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) projesi öğrencileri, Filistin yararına kermes düzenledi.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu Pınarbaşı İlçe Müftülüğü tarafından ilçedeki okullara kütüphane desteğinde bulunuldu.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu Pınarbaşı İlçe Müftülüğünce Diyanet TV kanalının daha geniş kitlelere ulaştırılması amacıyla "İlk Kanalım Diyanet TV" projesi başlatıldı.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu Pınarbaşı İlçe Müftülüğü, 12-14 yaş aralığındaki öğrencilerle "Yazımda Kardeşlik Var" kampı gerçekleştirdi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri’de Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri arasında "Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma ve Hafızlık" yarışmaları düzenlendi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kayseri ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kastamonu ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kastamonu ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kayseri ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?