Mevlid-i Şerif Haberleri

Mevlid-i Şerif haberleri ve güncel Mevlid-i Şerif gelişmeleri, Mevlid-i Şerif ile ilgili tüm video, Mevlid-i Şerif fotoğrafları ve Mevlid-i Şerif haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kayseri Müftülüğü

Kayseri’de Emniyet Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 179’ncu yıl dönümü ve "Polis Haftası" münasebetiyle Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı münasebetiyle Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Kıbrıs

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) vatan ve bayrak sevgisiyle canlarını feda eden kahraman şehitler için Mevlid-i Şerif okunarak 333 hatim...

DİYANET RADYO/TV

Diyanet İşleri Başkanlığınca "Sarıkamış Şehitlerini Anma Etkinlikleri" kapsamında "Mevlid-i Şerif ve Dua" programı düzenlenecek.

Gaziantep Müftülüğü

Mevlid-i Şerif'in Süleyman Çelebi tarafından yazılış hikayesini anlatan "Umudun Adımları, Kurtuluşa Giden Yol, Vesîletü’n-Necat" oyunu Gaziantep'te sahnelendi.

ALİ ERBAŞ

Mevlid-i Şerif'in Süleyman Çelebi tarafından yazılış hikayesini anlatan "Umudun Adımları, Kurtuluşa Giden Yol, Vesîletü’n-Necat" oyunu ilk kez Ankara'da sahnelendi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı, Mevlid-i Şerif'in Süleyman Çelebi tarafından yazılış hikayesini "Umudun Adımları, Kurtuluşa Giden Yol, Vesîletü’n-Necat" oyunuyla sahneye taşıyacak.

Karaman Müftülüğü

Karaman İl Müftülüğü "Türk Polis Teşkilatı'nın 178. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası" dolayısıyla Mevlid-i Şerif programı düzenledi.