Hayır Çarşısı Haberleri

Hayır Çarşısı haberleri ve güncel Hayır Çarşısı gelişmeleri, Hayır Çarşısı ile ilgili tüm video, Hayır Çarşısı fotoğrafları ve Hayır Çarşısı haberleri Diyanet Haber sitemizde


Van Müftülüğü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencileri geliri Gazze’ye gönderilmek üzere "Hayır Çarşısı" kurdu.

Bursa Müftülüğü

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yıldırım Şubesi tarafından geliri Filistin’e gönderilmek üzere hayır çarşısı kuruldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa Eyyübiye Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Eyyübiye Şubesince Filistinli mazlumlar yararına "Hayır Çarşısı" kuruldu.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Beylikdüzü İlçe Müftülüğü Filistin ve ihtiyaç sahipleri için "Hayır Çarşısı" düzenledi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Müftülüğünce Filistin yararına camilerde düzenlenen "Hayır Çarşısı"nda 1 Milyon 36 bin 160 Türk Lirası toplandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Aksaray Ağaçören İlçe Müftülüğü tarafından Filistin'deki mazlumlar yararına "Hayır Çarşısı" kuruldu.

Giresun Müftülüğü

Giresunlu vatandaşlar, Filistin yararına açılan “Hayır Çarşısı” ve “Kudüs’ü Anlamak, Gazze’ye Destek Olmak” programına yoğun ilgi gösterdi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Sinop İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sinop Şubesi tarafından Filistin'e destek amacıyla hayır çarşısı düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü ve TDV Giresun Şubesi koordinesinde açılan "Hayır Çarşısı"na katılan vatandaşlar Filistin’e destek olmak için iyilikte yarıştı.

Kastamonu Müftülüğü

Kastamonu İl Müftülüğü tarafından gençler yararına "Hayır Çarşısı" kuruldu.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Bozova İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bozova Şubesi tarafından Filistinli mazlumlar yararına "Herkes İçin İyilik" sloganıyla "Hayır...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü tarafından Filistin'deki mazlumlar yararına "Hayır Çarşısı" kuruldu.