Hacılar Haberleri

Hacılar haberleri ve güncel Hacılar gelişmeleri, Hacılar ile ilgili tüm video, Hacılar fotoğrafları ve Hacılar haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kayseri Müftülüğü

Kayseri Hacılar İlçe Müftülüğünce Hacı Şükrü Baktır Kur'an Kursu'nda ortaokul ve liseli gençlere yönelik kamp düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kayseri Hacılar İlçe Müftülüğü din görevlileriyle bir araya gelen İl Müftüsü Yusuf Akkuş, din hizmetinin öneminden bahsederek yapılan işlerde Allah...

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğü ve Hacılar İlçe Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen programda bir araya gelen engelli bireyler, Filistin bayrağı açarak işgale...

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Hacılar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Hacılar Şubesi tarafından Mustafa Demirel Kur’an Kursu yararına kermes düzenlendi.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Hacılar İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü üyesi ve üniversite öğrenci temsilcisi gençler, İl Müftüsü Yusuf Akkuş’u ziyaret etti.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Kayseri ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerden sonra bölgeye yardımlarını sürdürüyor.