Giresun Haberleri

Giresun haberleri ve güncel Giresun gelişmeleri, Giresun ile ilgili tüm video, Giresun fotoğrafları ve Giresun haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Espiye’de düzenlenen...

Giresun Müftülüğü

TDV Zekat Müdürü Selman Aktaş, TDV’nin yeryüzünde iyiliğin egemen olması için Türkiye’de ve yedi kıtada insanlığın hizmetinde olduğunu vurguladı.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğünce, umre ibadetini yerine getirerek kutsal topraklardan yurda dönen vatandaşlar evlerinde ziyaret ediliyor.

Ramazan

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şubesi Kadın Kolları, Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan yardımı...

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce düzenlenen “Savaş, Göç ve Kadın“ temalı panelde konuşan TDV Kadın Kolları Şube Başkanı Nihal Kasap savaş mağduriyetlerine...

Giresun Müftülüğü

Kutsal topraklarda umre ibadetini tamamlayarak yurda dönen umreciler, yakınları tarafından karşılandı.

Giresun Müftülüğü

Diyanet Akademisi'nden mezun olarak Giresun'un Espiye ilçesinde göreve başlayan din görevlilerine "Cübbe-Sarık Giydirme Merasimi" yapıldı.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü tarafından engelli vatandaşlara yönelik "Cami-Engelli Buluşması" düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen proje kapsamında eğitimlerini sürdüren hafızlık öğrencileri mukabele geleneğini yaşatıyor.

Giresun Müftülüğü

Giresun Bulancak İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında eğitimlerini tamamlayan 90 öğrenci gerçekleştirilen merasimle icazet aldı.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler Kur'an-ı Kerim'e geçmenin sevincini yaşadı.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında eğitim gören vatandaşlar Kur'an Kerim öğrenmenin sevincini yaşıyor.