Gıyabi cenaze namazı Haberleri

Gıyabi cenaze namazı haberleri ve güncel Gıyabi cenaze namazı gelişmeleri, Gıyabi cenaze namazı ile ilgili tüm video, Gıyabi cenaze namazı fotoğrafları ve Gıyabi cenaze namazı haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Kütahya Gediz’de Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler ve Filistin'deki katliamda vefat edenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

ALİ ERBAŞ

Kerkük merkezindeki Avcı Camii'nde Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın vefat eden annesi için gıyabi cenaze namazı kılındı.

DÜNYA

Rusya’nın başkenti Moskova’da, işgalci İsrail’in Gazze’deki el-Ehli Baptist Hastanesi’ne saldırısı sonucu hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

ALİ ERBAŞ

CANLI YAYIN- Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde Filistin'de katledilenler için gıyabi cenaze namazı kılınıyor.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, işgalci İsrail'in Filistin'de yaptığı saldırılarda şehit olan Filistinliler için yurt genelindeki camilerde sela...

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde yurt genelindeki camilerde Cuma namazı sonrası Filistin'de vefat edenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Giresun Müftülüğü

Giresun'un Duroğlu Beldesinde etkisini gösteren şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen heyelanda kaybolan Rıdvan Coşar için eller semaya açıldı.