Ferizli Haberleri

Ferizli haberleri ve güncel Ferizli gelişmeleri, Ferizli ile ilgili tüm video, Ferizli fotoğrafları ve Ferizli haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Sakarya Ferizli İlçe Müftülüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye iş birliğiyle düzenlenen programda Üsküdarlı Nasreddin Hoca camide çocuklarla buluştu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Sakarya Ferizli İlçe Müftülüğü tarafından Çevreme Duyarlıyım  Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Ferizli İlçe Müftülüğünce başlatılan İlim ve Hikmet Dersleri kapsamında "Ortadoğu ve Filistin" konulu konferans düzenlendi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Ferizli İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ferizli Şubesi tarafından Filistin ve Gazze’deki mazlumlar yararına "Hayır Kermesi" düzenlendi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Ferizli İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan Kösekapı Camii ve Gölkent Diyanet Gençlik Merkezi dualarla açıldı.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Sakarya ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Sakarya ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?