Bayburt Haberleri

Bayburt haberleri ve güncel Bayburt gelişmeleri, Bayburt ile ilgili tüm video, Bayburt fotoğrafları ve Bayburt haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Bayburt Şehit Sebahattin Bozo İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Mehmetçikler için hatim okudu.

Bayburt Müftülüğü

Bayburt İl Müftülüğü ve Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi iş birliğinde Filistin’e destek için "Özgür Filistin’in Yanındayız" sloganıyla yardım...

Bayburt Müftülüğü

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Bayburt İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Bayburt Müftülüğü

Bayburt İl Müftülüğünce gerçekleştirilen "Cami-Genç Buluşması"nda konuşan Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Resul Ertuğrul, "Hz. İbrahim gibi inançlı...

Bayburt Müftülüğü

Bayburt İl Müftülüğü  "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans düzenlendi.

Bayburt Müftülüğü

Bayburt merkeze bağlı Söğütlü Köyü’nde inşası tamamlanan Söğütlü Köyü Camii dualarla açıldı.

Bayburt Müftülüğü

Bayburt İl Müftülüğü tarafından “19 Eylül Gaziler Günü” dolayısıyla “Sabah Namazı Buluşması” düzenlendi.

Bayburt Müftülüğü

Bayburt’ta yaz Kur’an kurslarında okuyan öğrencilerine yönelik "Dini Bilgiler Yarışması" düzenlendi.

Bayburt Müftülüğü

Bayburt İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bayburt Şubesi Başkanı Abdurrahman Şahin, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Bayburt Müftülüğü

Bayburt İl Müftülüğünce 4-6 Yaş Kur'an Kurslarının 10. Yılında "Mezunlar Buluşması" gerçekleştirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Bayburt ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?