15 temmuz Haberleri

15 temmuz haberleri ve güncel 15 temmuz gelişmeleri, 15 temmuz ile ilgili tüm video, 15 temmuz fotoğrafları ve 15 temmuz haberleri Diyanet Haber sitemizde


Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden, Ramazan Ayı'nın ilk iftarında 15 Temmuz gecesi Genel Kurmay Başkanlığı önünde gazi olan sayın Şenol...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ataşehir İlçe Müftülüğü tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında konferans programı düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye'de yaz Kur’an kurslarına devam eden öğrencilere 15 Temmuz destanı anlatıldı.

Isparta Müftülüğü

Isparta İl Müftülüğü, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında şehit ailelerini ve gazileri ziyaret etti.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerine bağlı yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, 15 Temmuz şehitlerini dualarla andı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye genelinde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla çok sayıda program düzenlendi.

Mardin Müftülüğü

Mardin Midyat'ta Yaz Kur'an Kursu öğrencileri, 15 Temmuz şehidi Velit Bekdaş'ın mezarını ziyaret ederek Kur'an-ı Kerim okuyup, dua ettiler.

DİYANET HABER

Fetullahçı Terör Örgütü'nün​​​​​​​ (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde birlik ve beraberliğin sembolü olan selalar, bu gece ülke genelindeki...

DÜNYA

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde şehit olanlar için "15 Temmuz Şehitlerini...

DÜNYA

15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit olan Yeni Şafak gazetesinin foto muhabiri Mustafa Cambaz, memleketi Batı Trakya'daki Menetler köyünde anıldı.

DİYANET HABER

Muş ve Bitlis'te "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" kapsamında camilerde mevlit okutuldu.

DÜNYA

Diyanet İşleri Başkanlığı Gürcistan Tiflis Din Hizmetleri Müşavirliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir program düzenlendi.