Üniversite Haberleri

üniversite haberleri ve güncel üniversite gelişmeleri, üniversite ile ilgili tüm video, üniversite fotoğrafları ve üniversite haberleri Diyanet Haber sitemizde


Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce KYK Yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine yönelik iftar programı gerçekleştirildi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi öğrencilerini kabul etti.

DİYANET HABER

İlahiyat İslami İlimler Fakülteleri Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması Karadeniz Bölge Finali, Samsun'da gerçekleştirildi.

Erzurum Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde "İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Arası Kız Öğrenci Hafızlık Yarışması Doğu Anadolu Bölge Finali" düzenlendi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulunca bu yıl ilk kez düzenlenen üniversiteler arası Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasının...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Antalya'da yarıyıl tatilinde ailelerinin yanına gidemeyen dar gelirli öğrenciler, manevi rehberlerin desteğiyle ailelerine kavuştu.

DİYANET HABER

Van’daki üniversite öğrencileri, görme engellere yardımcı olabilmek için YYÜ Genç Ofisi’nde açılan kursta Braille yazı sistemini öğreniyor.

Giresun Müftülüğü

Giresun'da "Filistin İçin Tek Ses, Tek Nefes, Tek Işık Ol" sloganıyla "Filistin’e Destek Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Üniversitesi öğrencileri, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için hatim okudu.

EĞİTİM

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), 74 farklı gösterge doğrultusunda Türkiye'deki 208 üniversiteye ait analizlerin yer aldığı "Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu-2023"...

Japonya

Japonya’nın başkenti Tokyo’da bulunan Gakugei Devlet Üniversitesinde "İslam ve Kur’an" konulu konferans düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğrencileri, Diyanet Genç Ofis organizesinde Filistinli mazlumlar yararına kermes düzenledi.