İskilip Haberleri

İskilip haberleri ve güncel İskilip gelişmeleri, İskilip ile ilgili tüm video, İskilip fotoğrafları ve İskilip haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Çorum İskilip İlçe Müftülüğüne bağlı erkek Kur’an kursunda hafızlığını tamamlayan öğrenciler belgelerine kavuştu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur'an kursu öğrencilerine yönelik planlanan "Her Ay Bir Konu Bir Konuk" projesi kapsamında müftülüklerce programlar düzenleniyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Çorum’un İskilip ilçesi Aşağı Örenseki Ortaokulunda "Siyer ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması" gerçekleştirildi.

Çorum Müftülüğü

Çorum İskilip İlçe Müftülüğüne bağlı Ebussuud Efendi Kur'an Kursu ile 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri Filistinli kardeşleri için harçlıklarını paylaştı.

Çorum Müftülüğü

Çorum İskilip İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Sabah Namazı Buluşması" programında eller bu kez Filistin’de şehit olanlar için semaya açıldı.

Çorum Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, Çorum İskilip İlçe Müftülüğüne bağlı Ebussuud Efendi Erkek Kur'an Kursu...

Çorum Müftülüğü

Çorum il ve ilçe müftülüklerince Kur’an kurslarında öğrenim gören öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Çorum Müftülüğü

Çorum İskilip İlçe Müftülüğüne bağlı Ebussuud Efendi Erkek Kur’an Kursu hafızlarına yönelik "Çanakkale ve Bursa Gezisi" düzenledi.

Çorum Müftülüğü

Osmanlı padişahlarından Fatih Sultan Mehmet'in hocası olarak bilinen ve İstanbul'un fethinde önemli rol oynayan Akşemseddin Hazretleri Çorum'un İskilip ilçesinde düzenlenen...

Çorum Müftülüğü

Çorum İskilip İlçe Müftülüğü bünyesinde "Aile ve Dini Rehberlik Bürosu" hizmete açıldı.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Çorum ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Çorum ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?