Ümraniye Haberleri

Ümraniye haberleri ve güncel Ümraniye gelişmeleri, Ümraniye ile ilgili tüm video, Ümraniye fotoğrafları ve Ümraniye haberleri Diyanet Haber sitemizde


ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul’un Ümraniye ilçesinde “Hüdayi Camii ve 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açılış Merasimi”ne katıldı.

DİYANET HABER

İstanbul Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Sarıkaya Camii, törenle açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğü tarafından 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı yarıyıl tatili dolayısıyla öğrencilere yönelik "Camiler Çiçek Açıyor" etkinliği gerçekleştirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğü gençleri "Filistin ve Boykot" konulu tiyatro oyununda buluşturdu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ümraniye Şubesi iş birliğiyle "Filistin Farkındalık Çadırı" açılarak hayır kermesi düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğü tarafından Filistin için "Farkındalık Çadırı" etkinliği düzenledi.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğüne bağlı İlim Sarayı Camii'nde hafızlığını tamamlayan 114 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

İHTİDA HABERLERİ

Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı Shuai Wang, İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğüne bağlı Sondurak 15 Temmuz Erkek Kur’an Kursu'ndan mezun olan 43 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

İstanbul Müftülüğü

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesindeki Ulusal Staj Programı kapsamında üniversiteli gençler müftülüklerdeki stajlarına devam ediyor.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Ümraniye İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ümraniye Şubesi organizesinde hazırlanan yardım tırı dualarla deprem bölgesinde uğurlandı.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre İstanbul ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?