Öğretmen Haberleri

öğretmen haberleri ve güncel öğretmen gelişmeleri, öğretmen ile ilgili tüm video, öğretmen fotoğrafları ve öğretmen haberleri Diyanet Haber sitemizde


EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamasına ilişkin kamuoyunda konuşulan rakamların büyük oranda eksik ya da yanlış olduğunu söyledi.

DİYANET HABER

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) matematik bölümü 2. sınıf öğrencisi Yusuf Zan, Kur'an eğitimi gören öğrencilere gönüllü matematik dersi veriyor.

EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı eğitim kurumlarına yönetici görevlendirmesi ile öğretmenlerin yer değiştirme takvimi yayımlandı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2023 Yılı Öğretmen (Okul Öncesi) ve Çocuk Gelişimcisi Alım Sınavı sonuçları açıklandı.

DİYANET HABER

Kayseri'de görev yapan matematik öğretmeni Selçuk Tutak, mesleğinde gösterdiği başarıdan dolayı aldığı maaş ödülünü Gazze halkı için bağışladı.

GÜNDEM

Şanlıurfa'da öğretmenleri taşıyan servis aracı devrildi, 9 kişi yaralandı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2023 Yılı Öğretmen (Okul Öncesi) ve Çocuk Gelişimcisi Alım Sınavı Yer ve Tarih Duyurusu" yayınlandı.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan İl Müftülüğü, İlahiyat Fakültesi mezunu öğretmenleri ağırladı.

EĞİTİM

Öğretmen ile veliler arasındaki iletişimi kurmak için gönüllü olarak görev yapan ancak zaman zaman tartışmalara neden olan "sınıf annesi" uygulaması...

Sakarya Müftülüğü

Sakarya'da "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla merhum öğretmenler kabirleri başında ziyaret edildi.

Düzce Müftülüğü

Düzce İl Müftülüğü tarafından "24 Kasım Öğretmenler Günü" münasebetiyle vefat eden öğretmenler için dua programı düzenlendi.

GÜNDEM

Bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde unutulmuyor.