Çorba Haberleri

çorba haberleri ve güncel çorba gelişmeleri, çorba ile ilgili tüm video, çorba fotoğrafları ve çorba haberleri Diyanet Haber sitemizde


Muğla Müftülüğü

Muğla Seydikemer İlçe Müftülüğü, sınav haftasındaki üniversite öğrencilerine çorba ikramında bulunarak destek oldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kastamonu Müftülüğü, "Sınav Arası Çorba Molası" sloganı ile Kastamonu Üniversitesi Kütüphanesi önünde üniversiteli öğrencilere çorba ikramında bulundu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Eskişehir'de İl Müftülüğü tarafından "Finallere Çalışması Sizden Çorbası Bizden" sloganıyla öğrencilere çorba ikram edildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Gümüşhane İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gümüşhane Şubesi tarafından "İçimizi Isıtan İyilik" projesi kapsamında vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Ardahan Müftülüğünce sınav haftasında olan öğrencilere "Finallere Çalışmak Sizden Çorba Bizden" sloganıyla stantlar açılarak çorba ikramında bulunuldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye Diyanet Vakfı Kars ve Sarıkamış şubeleri "İçimizi Isıtan İyilik" projesi kapsamında vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

GÜNDEM

Karadenizliler, karalahana çorbasının "dünyanın en kötü yemekleri" listesinde yedinci sırada gösterilmesi üzerine yöreye özgü yemeğe sahip çıktı.

Tokat Müftülüğü

Tokat İl Müftülüğü, "Vize Haftasında Çalışması Sizden, Çorbası Bizden" sloganıyla üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulundu.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce ara sınav haftasında olan öğrencilere "İçimizi Isıtan İyilik" sloganıyla çorba ikramında bulunuldu.