Çocuk Haberleri

çocuk haberleri ve güncel çocuk gelişmeleri, çocuk ile ilgili tüm video, çocuk fotoğrafları ve çocuk haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yayınları, katil İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şehit edilen 3 yaşındaki Rim ile "gözlerinin içini öperek"...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) İstanbul Şubesinin "Dünya Yetimler Günü" dolayısıyla düzenlediği iftar programında çocuklara hediyeler verildi.

DÜNYA

İngiltere Londra Din Hizmetleri Müşavirliğine bağlı Swindon Ömer Halisdemir Camii'nde çocuklara özel iftar programı düzenlendi.

DİYANET HABER

Üsküdar Ferah Merkez Camii'nde 8 yıldır yürütülen "Anne çocuk el ele haydi mukabeleye" projesiyle onlarca çocuğun katılımıyla mukabele geleneği yaşatılıyor.

Kayseri Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kayseri Şubesi Kadın Kolları ve gönüllülerince şehit, gazi yakınları ve yetim çocuklara yönelik iftar programı gerçekleştirildi.

Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir İl Müftülüğü "Ramazan 15 Dünya Yetimler Günü" projesi kapsamında çocuklara yönelik iftar programı düzenledi.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesinde bulunan Ziyali Abamor Camii'nde görev yapan İmam Hatip Abdullah Dinçol, Ramazan ayı boyunca her akşam düzenlediği etkinlikle...

DİYANET HABER

Çocuklar ramazan ayında, büyüklere benzer şekilde tekne orucu tutuyor.

Adıyaman Müftülüğü

Depremin en çok etkilendiği iller arasında yer alan Adıyaman da Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Filistin

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Çocukları öldürenler insan olamaz” dedi.

DÜNYA

Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde, tahıl deposunun duvarının özel bir anaokulundaki çadırda eğitim gören öğrencilerin üzerine yıkılması sonucu 5 çocuk hayatını...

Ramazan

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Pakistan'da gıda yardımlarının yanı sıra bayram hediyeleriyle de çocukların yüzünü güldürdü.