Çankırı Haberleri

çankırı haberleri ve güncel çankırı gelişmeleri, çankırı ile ilgili tüm video, çankırı fotoğrafları ve çankırı haberleri Diyanet Haber sitemizde


Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftüsü Mehmet Şahin, üniversite öğrencilerine "Ramazanın Kazandırdıkları" konulu konferans verdi.

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı, Çankırı merkez ve ilçelerinde itikafa girilebilecek camileri belirledi.

GÜNDEM

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde tırın otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi, 2'si polis 3 kişi yaralandı.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Çalışmaları Merkezinde "Tarih Şuuru ve Vatan Sevgisi" temalı program ve madalya sergisi düzenlendi.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarından mezun olan hafızlar, belgelerini İl Müftüsü Mehmet Şahin'in elinden aldı.

Çankırı Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Halil Kılıç, Çankırı'da Ramazan irşat faaliyetinde bulundu.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğü tarafından Diyanet Gençlik Merkezinde kurulan kardeşlik sofrasında gençler iftar sevincini paylaşıyor.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğünce üniversiteli öğrencilere yönelik Arapça dersleri düzenleniyor.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğünce "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında üniversite, lise ve ortaokul öğrencileri arasında...

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğü tarafından din görevlilerine yönelik "Talim ve Tashih-i Huruf Hizmet İçi Eğitim Kursu" düzenlendi.

Çankırı Müftülüğü

Diyanet Akademisi'nden mezun olarak Çankırı'da göreve başlayan din görevlilerine "Cübbe-Sarık Giydirme Merasimi" yapıldı.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı Atkaracalar İlçe Müftülüğü, Ramazan ayı öncesinde başlattığı "İş Yerimde Kur'an-ı Kerim Öğreniyorum" projesiyle esnafa dini eğitim fırsatı sunuyor.