Çalıştay Haberleri

çalıştay haberleri ve güncel çalıştay gelişmeleri, çalıştay ile ilgili tüm video, çalıştay fotoğrafları ve çalıştay haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İbn Haldun Üniversitesi iş birliğinde "Hac ve Umre Fonu Çalıştayı" gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş İl Müftülüğü tarafından "Fetva ve İrşad Çalıştayı" düzenlendi.

ALİ ERBAŞ

Sakarya'da düzenlenen "Depremin Yıl Dönümünde Din Hizmetleri Teori ve Pratik Çalıştayı"na çevrim içi katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali...

DİYANET HABER

İstanbul'da "Görme Engellilere Yönelik Din Hizmetlerinin Geliştirilmesinde Sivil Toplum İşbirliği ve Faydalanıcı Görüşleri Çalıştayı" düzenlendi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığınca "Yirminci Yılında Aile ve Dini Rehberlik Hizmetleri Çalıştayı" gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Eskişehir'de, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Türkiye Yüzyılı Din Öğretiminin Niteliğini Artırma Çalıştayı" düzenlendi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından düzenlenen çalıştayda din görevlilerinin örnek projeleri değerlendirildi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı, Diyanet İşleri Başkanlığının asıl gayesinin bu çağı hakikatle buluşturmak olduğunu söyledi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Manisa İl Müftülüğünce gençlik çalışmalarında görev alan ilçe gençlik koordinatörlerine yönelik "Gençlik Çalışmaları Çalıştayı" düzenlendi.

DİYANET HABER

Konya'da çevre farkındalığı oluşturmak amacıyla "Sıfır atık" temalı Çocuk Çevre Çalıştayı düzenlendi.

Rize Müftülüğü

Rize İl Müftülüğü ev sahipliğinde irşat hizmetlerinde farkındalık oluşturmak amacıyla "Bölgesel İrşat Stratejisi Çalıştayı" düzenlendi.

Konya Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı tarafından “4. Tecvid Çalıştayı” Konya’da düzenlendi.