Her Gazi, Bir Şehit Adayıdır Terörle mücadele ve iç güvenlik kapsamında gerçekleşen operasyonlarda yaralanan Mehmetçikle bir araya gelen Başkan Erbaş: “Her gazi, bir şehit adayıdır.” dedi.

Okullara Gidiniz, Anlatınız 

Erbaş: “Sağlığınız yerinde olduğu zaman okullara gidiniz; öğrencilerimiz, çocuklarımız sizi dinlesin. Vatan sevgisi, bayrak sevgisi nedir, diliniz döndüğü kadar aktarınız. Gençlerimizin çocuklarımızın bu nasihatlere çok ihtiyacı var.” dedi. 

“Bizlerden bir talebiniz, dileğiniz olursa bize ulaştırın lütfen. O konuda bize düşen bir şey varsa elimizden gelen gayreti gösteririz.” şeklinde konuşan Başkan Erbaş: “Bu benim buraya göreve geldikten sonra ikinci gelişim, inşallah yine gelirim, sizleri de zaman zaman bekleriz.” ifadelerini kullandı. 
Ziyareti esnasında gazilerin "Gaziler Günü"nü kutlayan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş: “Cenab-ı Hak milletimizi vatanımızı her türlü hainlerin ihanetinden, düşmanların saldırılarından tuzaklarından muhafaza buyursun, düşmanların kurmuş olduğu her türlü hile, hainlerin, münafıkların kurmuş olduğu her türlü tuzakları bozsun ve kendi başlarına çevirsin!” şeklinde dua etti.

Gazilere Hediye Kur'an-ı Kerim

Başkan Erbaş, daha sonra Ankara Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören gazileri odalarında tek tek ziyaret etti ve onlara Kur'an-ı Kerim hediye etti. 

Başkan Kur’an Okudu

Ziyaret esnasında bir gazinin kendisinden Kur’an tilaveti talebini yerine getiren Erbaş, Bakara suresi 153-157. ayetlerini okudu.

Editör: Mehmet Çalışkan