Espiye İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile Direkbükü Ortaokulu Müdürlüğü iş birliğinde "Gençliğe Değer" projesi kapsamında öğrencilere yönelik seminer düzenlendi.

 İlçe Vaizi Mehmet Emre tarafından verilen seminerde öğrencilere; “Peygamberimiz ve Gençlik", "Gençler" ile "Zararlı Alışkanlıklar ve Akımlar" başlıkları altında bilgiler verildi.

Vaiz Emre şunları söyledi:

“Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz; çalışırsanız, gayret ederseniz, bir de sebat erseniz neyi hedeflemişseniz gerçekten elde edersiniz. Dersin başına oturup gerçekten göz nuru dökmeniz gerekir, emek harcamanız gerekir. Televizyon başında, bilgisayar başında, cep telefonlarının karşısında vaktinizi boşuna harcamayın. Onlar zaten hayatımızın içerisine girmiş her tarafta var ama hayatımızdan geçen dakikaları bir daha geri getiremeyiz. Onun için siz değerli öğrencilerimize tavsiyemiz vaktinizi iyi değerlendiriniz. Zamanınızı dine, vatana, millete faydalı olacak şeylerle geçirin. Allah’ın verdiği o gayreti ortaya çıkarabilsek başaramayacağımız bir şey yoktur. Onun için sizlerin gayretli olmanız, çalışmanız gerekir. Allah çalışanı sever, gayret edeni sever.”

Editör: Mehmet Çalışkan