Giresun Valiliği ve İl Müftülüğü iş birliğinde başlatılan "Derdiniz Derdimiz Olsun" projesi ile görev yaptıkları mahallelerde 7'den 70'e herkese ulaşan din görevlileri, vatandaşların derdine derman oldu.

Vatandaşların derdiyle dertlenen din görevlilerine, Vali Harun Sarıfakıoğulları’ndan özel teşekkür geldi.

Cumhurbaşkanlığınca yayımlanan "Valiler Kararnamesi" kapsamında Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, düzenlenen veda programında din görevlilerine özel olarak teşekkür etti.

Veda programında konuşan Vali Sarıfakıoğulları, İl Müftülüğü koordinesinde yürütülen "Derdiniz Derdimiz Olsun" projesine dair değerlendirmelerde bulunarak; "3 yıl gibi insan ömründe kısa sayılmayacak bir süreyi geçirdiğim ve sizlerle emeğimizi vakfettiğimiz Giresunumuza veda etmek üzereyiz. Öncelikle tüm çalışma arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Yüzlerce imam hatibimiz 'Derdiniz Derdimiz Olsun' dedi. Kıymetli yol arkadaşlarım; Allah sizlerden razı olsun." dedi.

Veda programında dua eden İl Müftüsü Muhittin Oral ise Sarıfakıoğulları’na yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Editör: Mehmet Çalışkan