Giresun İl Müftülüğünün öncülüğünde Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Kadın Kolları Sorumlusu Nihal Kasap ve TDV Kadın Gönüllüsü Münevver Çelebi’nin katkılarıyla, çocukların yaşlarına uygun olarak temin edilen oyuncaklar Espiye Karaovacık Yaylası’nda 70 çocuğa hediye edildi.

Giresun il Müftü Yardımcısı Özlem Gülbe, Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi gönüllülerinin özverili çalışmalarıyla temin edilen çeşitli oyuncakların Karaovacık yaylasındaki çocuklara dağıtıldığını söyledi.

Müftü Yardımcısı Gülbe, "Geleceğinizi güzel kılmak için uğraşıyoruz. Sizlerin iyi bir eğitim alıp sağlam adımlar atmanız gerekiyor. İstikameti güzel, ihlaslı, imajı düzgün, iletişimi düzgün ve ilim düşkünü olmanız gerekiyor. Sizin için ne kadar fedakarlık yapılsa azdır." dedi.

Etkinliğe, İl Müftü Yardımcısı Özlem Gülbe, Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe,Giresun İl Müftülüğü Şube Müdürü İsmail Aydın, Espiye ilçe Müftülüğü Şube Müdürü Ömer Çınar, Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Kadın Kolları sorumlusu Nihal Kasap, TDV Kadın Gönüllüsü Münevver Çelebi ile din görevlileri katıldı.

"Yaylada ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi"

Öte yandan Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Kadın Kolları ve TDV Espiye İlçesi Şubesince Karakovacık Yaylası'nda ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi.

"Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes" sloganıyla düzenlenen etkinlikte İl Müftü Yardımcısı Özlem Gülbe, Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe ve TDV gönüllüleri belirlenen alanlara fidan dikti. 

Editör: Mehmet Çalışkan