Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle Espiye 75. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Deniz Aldemir, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Sezai Şahan ile bir grup öğrenci, ilçe müftüsü Yavuz Koçak’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette,  okul öğrencileri müftü Yavuz Koçak’a çiçek takdim ederek, Camiler ve Din görevlileri haftasının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten ilçe müftüsü Yavuz Koçak, Espiye 75. ÇPL Lisesi Müdürü Deniz Aldemir’e, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Sezai Şahan’a ve öğrencilere teşekkür etti.
Müftü Yavuz Koçak, öğrencilerimiz ve cami cemaatimizle de cumartesi günü sabah namazında Esentepe mahalle camisinde bir araya geleceklerini söyledi.
Espiye 75. ÇPL Lisesi Müdürü Deniz Aldemir: ’’Bu ziyaretler öğrencilerimiz üzerinde olumlu etki bırakıyor. Dinini, diyanetini bilen bir nesil yetiştirmek ana hedefimiz’’ diye konuştu. 
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Sezai Şahan da: ” 75. Yıl Espiye Çok Programlı Anadolu lisesi olarak camiler ve din görevlileri haftası münasebetiyle Espiye merkez camii ve Gülburnu köyü Kıran camiini ziyaret ettik. Bu ziyarette bizi ve öğrencilerimizi en iyi şekilde ağırlayan ve karşılayan Gülburnu köyü Kıran camii imam hatibi Mustafa Aslan‘a merkez camiinde öğrencilerimizi bilgilendiren cami müezzini Ahmet Akyüz’e ve emekli imam hatip Genca Küçük’e şahsım ve okulumuz adına sonsuz teşekkür ediyorum. Bize her türlü kolaylığı sağlayan ilçe müftüsü Yavuz Koçak’a ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan