Espiye Müftülüğü, "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Süleyman Demirel İlköğretim Okulu idareci, öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla Gülburnu Köyü Kıran Mahalle Camii'ni ziyaret etti.

Çocukların ahlaklı, erdemli ve adil bireyler olarak yetiştirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, “Gelecek nesillere güzel bir dünyayı miras bırakmak, ancak onları iyi yetiştirmekle mümkün olabilir. Çocuklara küçük yaşta camileri sevdirmek ve onları camilere alıştırmak için Süleyman Demirel Okulu idarecileri ve öğrencileri Gülburnu Köyü Kıran Mahalle Camii'ni ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı okul idarecilerine ve öğrencilere teşekkür ederim.” dedi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Gülburnu Köyü Kıran Mahalle Camii İmam Hatibi Mustafa Arslan, caminin mihrap, minber, kürsü ve diğer bölümleri hakkında bilgi verdi.

İmam Hatip Arslan, "Camimiz bugün öğrencilerimizle bir başka şenlendi. Bu ziyaretten dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Öğrencilerin ilk defa birlikte tarihi bir camiyi ziyaret ettiklerini belirten Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Çelik ise “Öğrencilerimiz camiyi yakından tanıma fırsatı buldular.” ifadesini kullandı.


 

Editör: Mehmet Çalışkan