Espiye Müftülüğüne bağlı Şehit Hüseyin Tahmaz İlkokulunda açılan 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursunda bir yıl boyunca eğitim gören öğrenciler için yıl sonu programı düzenlendi.

Programda konuşan İlçe Müftüsü Yavuz Koçak şunları söyledi:

“Kur’an kursunda öğrenim gören minik yüreklerimizin sergiledikleri gösterileri büyük bir keyifle izledik, bu çocuklarımıza eğitim veren ve yetişmeleri için büyük bir emek sarf eden Kur’an kursu öğreticilerimize teşekkür ediyorum. Bu çocuklarımızı küçük yaşta Yüce Rabbimiz ile tanıştırmak, millî ve manevi duygularla yetiştirmek, vatanımız ve milletimizin sağlam temellere oturması için büyük önem arz etmektedir. Geleceğimizi bu çocuklarımıza emanet edeceğiz. Bu vesileyle de siz kıymetli anne ve babalara bu Kur’an kurslarına teveccüh ederek çocuklarınızı gönderdiğiniz için teşekkür ediyorum.” 

Şehit Hüseyin Tahmaz İlkokulunda öğrenim gören 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri, İlçe Müftülüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen yıl sonu programında Kur’an-ı Kerim tilavet ettiler; ilahi, dua, salatuselamlar ve şiirler okuyarak davetlilerden büyük alkış aldılar.

4-6 yaş miniklerinin yıl sonu programına Espiye İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, Kur’an kursu öğreticileri ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan