Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde, "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen 2020 Yılı Vekaleten Kurban Kesim Organizasyonu’na, toplumun bütün kesimlerinden destek gelmeye devam ediyor.

Ülke genelinde il ve ilçe müftülükleri koordinesinde sürdürülen kampanyaya, Adıyaman Üniversitesi Arapça Öğretmenliği öğrencilerinden de anlamlı bir destek geldi.

Arapça öğretmenliği bölümünde eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, mezuniyet için biriktirdikleri parayla Türkiye Diyanet Vakfına 2 adet kurban bağışında bulundular.

Mezun öğrenciler adına Giresun Espiye İlçe Müftülüğünü ziyaret eden Ethem Demirel ve Beyzanur Bayram, kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şubesine emanet ettiler.

Kurban bağışı ile Müslüman kardeşlerine yardım eli uzatmak istediğini belirten öğrenciler, salgın nedeniyle mezuniyet töreni yapamadıklarını ve mezuniyet için toplanan parayla anlamlı bir bağış yaparak mezuniyetlerini taçlandırmak istediklerini kaydettiler.

Kurban bağışlarını Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul eden Espiye İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, öğrencilere teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.

Editör: Mehmet Çalışkan