Espiye Müftülüğü iyilik sofrasında, ilçede eğitim gören üniversite ve lise öğrencileri ile futbol turnuvasında Giresun şampiyonu olan Espiyespor U-19 takımı sporcularını buluşturdu.

İftar programına dair açıklamalarda bulunan Espiye İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, “Gençliğe Değer Projesi’ kapsamında Giresun Üniversitesinde, Espiye’de liselerde ve yatılı kız, erkek Kur’an kurslarında öğrenim gören 140 öğrenci ile ‘İyilik Sofrası’ adı altında buluştuğumuz bu iftar soframıza katılımınızdan dolayı okul idarecilerine ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan ramazan-ı şerifinizi ve bayramınızı tebrik ediyorum.” dedi.

Müftü Koçak şöyle devam etti:

“Sizler üniversitede, lisede ve Kur’an kurslarında ailelerinizden uzakta eğitimlerinizi burada sürdürürken sizlerle iftar sofralarında bir araya gelmek bizleri gerçekten mutlu ediyor. Ancak sizlerin daha çok mutlu olacağı bir şey var ki o da sınavlarınızı hayırlısıyla verip ailelerinizle birlikte güzel bir şekilde iftar ve bayram yapabilmektir.”

Espiye İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk ise öğrencilere olan ilgilerinden dolayı İlçe Müftülüğüne teşekkür etti.

İftar programına İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk, okul müdürleri ile üniversite, lise, Kur’an kursu öğrencileri ve Espiyespor U-19 takımı sporcuları katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan