Isparta İl Müftülüğünce “Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin” temasıyla yürütülen “Gıda Paketi Yardım Kampanyası” kapsamında hazırlanan 1000 adet kumanya, TDV gönüllüleri ve din görevlileri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Yapılan dağıtıma dair açıklamalarda bulunan İl Müftü Vekili Seyit Böğet, "Zekat verebilecek herkesin zekatını ibadet şuuruyla yerine getirmesini sağlamak, onlara rehberlik etmek ve emanetlerini ehline teslim etmenin zeminini hazırlamayı hedefleyen TDV, bu bilinç ve sorumlulukla hareket ederek çalışmalarını sürdürmektedir. Zengin ile fakir arasında köprü oluyoruz. Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin. Alan el değil veren el olmayı Rabbim hepimize nasip eylesin." dedi.

Sadece Ramazan'da değil, yıl boyunca da hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıklarını belirten İl Müftü Vekili Böğet, "TDV Isparta Şubesi, gıdadan temizlik ürünlerine, kıyafetten ayakkabıya, ayni ve nakdi yardımlara kadar geniş bir çerçevede yardımlar hazırlıyor. Yüzler gülsün diye hayırsever kardeşlerimizin ayni ve nakdi bağışlarına talibiz." diye konuştu.

Editör: Mehmet Öztürk