Giresun Müftülüğü aralık ayı personel toplantısı iki oturum şeklinde gerçekleştirildi. Giresun İl Müftü Yardımcısı Murat Mutlu, merkez ve köylerde görev yapan din görevlilerinin katıldığı toplantılarda din görevlilerine bilgilendirmelerde bulundu.

Toplantılarda Diyanet İşleri Başkanlığının dini konularda toplumu aydınlatma ve doğru dini bilgiyi yaygınlaştırma prensibi doğrultusunda hazırladığı Diyanet Aylık, Diyanet İlmi, Diyanet Aile ve Diyanet Çocuk dergilerinin tanıtım çalışmaları değerlendirildi.

İl Müftü Yardımcısı Mutlu, “Zengin içerik, kaliteli baskı ve görsellerle hazırlanan Diyanet dergileri toplumun ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda hazırlanıyor.  Diyanet İşleri Başkanlığı basılı yayınları genel olarak kaynak eserler, çocuk, genç, kadın ve aileye yönelik çalışmalardan oluşuyor. Din görevlilerimizin topluma yayınlarımızı en iyi şekilde tanıtmasını bekliyoruz.” dedi.

Toplantıda ayrıca mevzuat ve hac görevlendirmeleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıya Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Nafi Sağlam, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Aşar, Uzman Vaizler Zeynep Özdemir ve Mustafa Çakır, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şefi Ömer Yılmaz, Personel ve Mali İşler Şefi Kemal Engin, imam hatipler, müezzin kayyımlar ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

Editör: Mehmet Çalışkan