Giresun’da Kurban Bayramı münasebetiyle bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Seyyid Vakkas Camii’nde Giresun İl Müftü Vekili Murat Mutlu’nun kıldırdığı öğle namazına müteakiben gerçekleştirilen bayramlaşma programında milletvekilleri, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar bayramlaştı. 

Bayramlaşma programına katılan Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları bayramlaşmanın ardından vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Çocuklar Ve Yaşlılar Unutulmadı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ve eşi Dr. A. Serpil Sarıfakıoğulları, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Giresun Çocuk Evleri Sitesi’ne bayram ziyaretinde bulundular. 

Vali Sarıfakıoğulları’nın ziyaret programlarına katılan Müftü Vekili Murat Mutlu ise, yaşlılar ve çocuklar için dua etti.

Jandarma Ve Özel Harekat’a Ziyaret

Bayramlaşma programı kapsamında Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı, Emniyet Özel Harekât Müdürlüğü ayrıca Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi, Giresun Şehit Aileleri Dayanışma Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Giresun Şubesi ziyaret edildi.

Editör: Mehmet Çalışkan