Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde yürütülen gençlik projesi kapsamında Giresun Çanakçı İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü gençlere yönelik "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" düzenledi.

Hacı Nazım Öztürk Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu'nda düzenlenen kampta milli ve manevi değerler eğitimi, kitap okuma programları, seminerler, yarışmalar, şiir dinletileri, sosyal etkinlikler ve gezi programları gibi çok sayıda etkinlik gerçekleştirildi.

Kampa katılan gençlerle bir araya gelen İlçe Müftüsü Osman Gülbe, "Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetişmelerini temin etmek amacıyla kamp düzenledik. Gençlerimize karşı iletişimin en güzel örneğini sergileyen sevgili Peygamberimizin rehberliğinde; sevgi, merhamet, güven, yön gösterme ve görev verme eksenli bir yaklaşım sergileyerek etkinliklerimizi düzenledik. Kampımıza katılan öğrencilerimize, çocuklarını bizlere emanet eden kıymetli velilerimize ve öğrencilerimize rehberlik eden hocalarımıza şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Editör: Mehmet Çalışkan