Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülükleri üniversiteyi kazanan öğrencilere rehberlik ediyor. 

Üniversite kampüslerine kurulan stantlarda üniversiteyi kazanan öğrencilere yardımcı olunurken bir taraftan da Diyanet'in gençlik faaliyetleri hakkında bilgi veriliyor.

Bu kapsamda çalışmalarını aralıksız sürdüren Gaziantep İl Müftülüğü, Gaziantep Üniversitesi kampüsünde açtığı stantlarla üniversite eğitimine bu sene başlayan öğrencilere rehberlik ediyor.

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından açılan Tanıtım ve Tanışma Standı'nı ziyaret eden İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, stantta görevli personelden çalışmalar hakkında bilgi alarak yapacakları gençlik faaliyetlerinde başarılar diledi.

Diyanet Gençlik çalışmalarının tanıtıldığı stantta gençlerle sohbet eden Müftü Hazırlar, "Gençlerimiz bizim geleceğimiz ve en kıymetlilerimiz. Müftülük olarak her zaman gençlerimizin yanında, onların hizmetinde olacağız." dedi.

Üniversiteye yakın bir alana Diyanet Gençlik Merkezi inşa edileceği müjdesini de veren Hazırlar, gençlere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek Gaziantep Müftülüğü gençlik hizmetlerinde emeği geçen başta gençlik koordinatörleri ve manevi rehberler olmak üzere din görevlilerine teşekkür etti.

Editör: Mehmet Çalışkan