Gaziantep İl Müftülüğü ve TDV Gaziantep Şubesince Gaziantep’e kazandırılan ve 2021-2022 Eğitim Öğretim dönemine hazır hale getirilen Türkiye Diyanet Vakfı Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu öğrenci kabulüne başladı.

Gaziantep Valisi Davut Gül, hayırsever iş insanı Asım Kökoğlu’nun destekleriyle hizmete sunulan yurdu ziyaret ederek İl Müftüsü ve TDV Gaziantep Şube Başkanı Dr. Hüseyin Hazırlar’dan bilgi aldı.

Yurt bünyesinde yürütülecek hizmetler hakkında bilgilendirmede bulunan Dr. Hazırlar, "Gençlerimiz bu milletin geleceğidir. Onların milli ve manevi değerler ile donanımlı olmaları için Müftülüğümüzce çeşitli hizmetler yürütülmektedir. Bu hizmetlerden birisi de onlara aile sıcaklığı sunacak ve güvenle barınmalarına imkan sağlayacak olan mekanlar oluşturmaya çalışmaktır. Böyle güzel bir yurt binasının gençlerimizin hizmetine sunulmasında emeği geçen başta sayın valimiz ve hayırsever iş adamımız olmak üzere katkı sunan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Yurdun eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni eden Vali Davut Gül, eğitime kazandırılan yurt için Müftü Hazırlar ve destekleri için hayırsever iş adamı Asım Kökoğlu'na teşekkür ederek sunulacak hizmetlerde başarılar diledi.

Ziyarette İl Müftü yardımcıları Mehmet Arslaner, Hayriye Aydın, Şahinbey İlçe Müftüsü Necati Şafak ve Şehitkamil İlçe Müftüsü Feyyaz İdin de hazır bulundu.

Editör: Mehmet Çalışkan