Gaziantep İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile Şehitkamil ve Şahinbey ilçe müftülükleri gençlik koordinörlükleri; "evde, kursta, camide, ister çevrimiçi ister yüz yüze"  sloganıyla açılan ve 20 Ağustos itibarıyla sona eren Yaz Kur'an Kursları'na katılan öğrenciler arasında "Futbol Turnuvası" düzenledi.

Şehitkamil ve Şahinbey ilçe müftülüklerine bağlı Kur’an kurslarından 32 takımının katıldığı turnuvada final heyecanı yaşandı.

Final maçında öğrencilerin heyecanına ortak olan İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar, "Yaz Kur’an Kurslarımıza katılan çocuklarımıza Kur’an ve temel dini bilgiler eğitimlerinin yanı sıra sportif ve sosyal etkinlikler de düzenledik. Şahinbey Belediyemizin destekleri ile 'Futbol Turnuvası' organize ettik. Organizede yer alan ilçe müftülerimize, gençlik koordinatörlerimize ve turnuvaya katılan camilerimizin din görevlileri ve öğrencilerine eğitim öğretimin yani sıra böyle bir organizasyonda yer aldıkları için teşekkür ediyorum." dedi.

Turnuvada Şehitkamil Aktoprak Mahalle Camii birinci, Şehitkamil Hafizoğlu Camii ikinci, Şehitkamil Hayriye Büyükekşi Camii ise üçüncü oldu.

Editör: Mehmet Çalışkan